IMBO B.V. helpt Kas de Kreek zijn droom waar te maken!

IMBO B.V. helpt Kas de Kreek zijn droom waar te maken!

IMBO B.V. uit Ridderkerk is onder de indruk van de prestaties van Kas de Kreek en helpt het jonge karttalent graag verder door hem te sponsoren.

De wereld van kozijnen, deuren, schuifpuien en ramen verandert. Dagelijks welteverstaan. De techniek in deze branche staat  niet stil en IMBO B.V. daarom ook niet.
Stilstaan is ook niets voor Kas en daarom was er een mooie link gevonden.

Scherp zijn tov van de laatste ontwikkelingen binnen het werkgebied en het tijdig zien van mooie ontwikkelkansen zijn kenmerken welke passen bij IMBO en Kas. Een mooie combi dus!

Als kozijnenspecialist, voor projecten en als bouwmarkt voor aannemers en bedrijven, heeft IMBO B.V. een breed assortiment kunststof, aluminium en stalen kozijnen welke altijd met zorg worden samengesteld.

Kozijnen welke worden toegepast bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in geheel Nederland.

IMBO B.V.  is dan ook trots op de projecten waar zij  kozijnen aan hebben mogen leveren. Hoe groot of klein het project ook is geweest.

Nieuwe projecten gaan ze nooit uit de weg. Het kan IMBO B.V. niet groot en uitdagend genoeg zijn. Specifieke afmetingen of vormen voor de kozijnen, deuren of schuifpuien? Geen probleem! Een unieke kleurstelling? Zij verzorgen het. Levering op locatie? Vanzelfsprekend bij IMBO!

Wacht dan ook niet langer en neem vandaag nog contact op om uw project te bespreken. IMBO staat klaar om u van deskundig advies te voorzien!


Kas zal ook zeker niet wachten om deze sponsor te bedanken en te promoten waar hij kan!

Bedankt IMBO B.V.!

Screenshot_20180112-154117 sponsorjpg

Telefoon: +31 (0)85 201 09 94


WWW.IMBO.nl


E-mail: info@imbo.nl


Adres: Nikkelstraat 6b 2984 AM Ridderkerk

naamloosimbopng