Nieuwe sponsor voor Kas, POLYTEC NEDERLAND BV

Nieuwe sponsor voor Kas, POLYTEC NEDERLAND BV

POLYTEC NEDERLAND is per vandaag een nieuwe sponsor van Kas de Kreek.

Naast  KWALITEIT producten en klantgerichte SERVICE, geloven zij  in talentvolle jonge  (sport)mensen met een droom en ambitie.

Een DROOM, AMBITIE en de WIL om de snelste te worden is gezien en daar levert POLYTEC NEDERLAND BV graag een bijdrage aan.

POLYTEC NEDERLAND BV leveren sinds 1 december 1990 specifieke en hoogwaardige producten voor de gevelelementen bouw vanuit  groothandelsfunctie tegen concurrerende prijzen in o.a. Nederland. POLYTEC NEDERLAND BV  staat voor een lange levensduur van onderhoudsvriendelijke producten. Korte levertijden, voor een groot deel zelfs uit voorraad. Het krijgen van de juiste adviezen, de juiste kostprijs, per mail,  telefoon of tijdens een bezoek van hun deskundige medewerkers.

Het kosteloos ontvangen van de gevraagde catalogi, prospectie, folders, prijslijsten, afbeeldingen etc. is een vanzelfsprekendheid.

Kas de Kreek is onwijs dankbaar en blij met zijn nieuwe sponsor en zal POLYTEC NEDERLAND BV zo goed als mogelijk promoten en zichtbaar onder de aandacht brengen waar dit kan. http://Polytec.nl

kas pak 3jpg

PAK 5jpeg