“BIJZONDER DAT EEN RUSTIGE, ZEER SOCIALE JONGEN ZOALS KAS ZÓ GOED BLIJKT TE ZIJN IN HET                       KARTEN. WIJ HELPEN GRAAG MEE OM ZIJN AMBITIE VORM TE GEVEN" 

Ik ben dus Kas de Kreek
geboren op 30 april 2008

Ik woon samen met mijn ouders en broertje Rav in Noord-Brabant. Om het weekend en in vakanties zijn mijn broers Finn en Sepp er ook.  

Al heel lang wilde ik op karten en eind 2016 mocht ik het dan eindelijk eens proberen bij KCR in Roosendaal(indoor). Gelukkig en trots ben ik dat het heel goed ging en ik mij snel ontwikkelde. In 2017 heb ik mee gedaan aan de (outdoor) Formido Talenten jacht bij kart centrum Lelystad en mocht ik uitkomen voor Noord-Brabant.

Sinds januari`18 rij ik buiten en heb ik het geluk een eigen kart te hebben. 

Tot mijn grote verrassing mocht ik mij na mijn eerste buitenjaar Nederlands Kampioen Parolin Rocky Rookie noemen.

Karten is voor mij echt het allerleukste wat er is,  ik hoop zo goed mogelijk te worden en wil zo ver mogelijk te komen, eerst in het karten en later in de autosport. Inmiddels heb ik de junior experience bij NXT doorlopen en heb ik dus ook mogen ervaren hoe het is om zelf in schakelauto op het circuit te rijden.

Maar voorlopig wil ik eerst nog zoveel mogelijk uit het karten halen, want dat is op dit moment het leukste wat er is.

Na twee in de RK1 gereden te hebben zal ik dit jaar uitkomen in de ID klassen met een OTK frame/Tony kart.Ik kijk er erg naar uit om na een rommelig corona jaar weer te kunnen trainen en wedstrijden rijden tijdens het NK 4 takt van 2022.

In mijn sport ben ik erg dankbaar voor de trouwe steun van mijn familie. 
Challenge together staat hierbij centraal!
Mijn mooie logo heb ik aan mijn broer Finn te danken en mijn broer Sepp is mijn trouwe monteur.
naast mijn moeder, die altijd trots is, is mijn vader mijn grootste steun. Mijn vader is er altijd! Hij sleutelt, geeft me tips, is kritisch, analyseert, coacht, rijdt me overal heen.... 

Net als veel andere jongens ben ik natuurlijk ook groot fan van de Formule 1 en natuurlijk in het bijzonder van Max Verstappen. Samen met mijn ouders, broers, oom, tante en oma en opa bezoeken wij regelmatig F1 wedstrijden met dit jaar als kers op de taart, Zandvoort!

Ik vind het prachtig mooi om te zien dat als je plezier hebt, hard werkt, ergens in geloofd, lieve en betrokken mensen om je heen hebt, je je dromen steeds meer kan realiseren! ik ga ervoor!

                          “WIJ GELOVEN IN TALENTVOLLE, JONGE SPORTMENSEN MET DROMEN EN AMBITIES. WIJ DRAGEN GRAAG BIJ OM DIE VAN KAS WAAR TE MAKEN.”